Ankara'daki terör saldırısına sanatçılardan tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına sanatçılardan tepkiler
Ünlü oyuncu Koçyiğit:- "Herkesi yaşadığımız bu terör olayları karşısında bir olmaya, tek yürek olmaya davet ediyorum"

İSTANBUL (AA) - Sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, Ankara'da yaşanan terör saldırısını kınayarak, "Bu menfur olaylarla birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize kıyabilen her türlü zihniyeti ve terörü lanetliyorum" dedi.

Ünlü sinema sanatçısı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Acımız çok büyük. Hayatlarını kaybedenlerin aile ve yakınlarının acılarını yüreğimde paylaşıyor, onlara sabır ve baş sağlığı, tedavileri devam edenlere acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

Türkiye'nin birlik ve beraberliğinin terörle bozulmayacağını dile getiren Koçyiğit, "Bu menfur olaylarla birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize, demokrasimize kast eden ve bize bu acıyı yaşatan, insanların canına kıyabilen, her türlü zihniyeti ve terörü lanetliyorum. Herkesi yaşadığımız bu terör olayları karşısında bir olmaya, tek yürek olmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.