Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Avan, Ankara'daki terör saldırısını kınadı

ANKARA (AA) - Çubuk Terör Mağdurları Derneği Başkanı Zeki Avan, Ankara'daki terör saldırısını kınadı.

Avan, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'nın İnönü Bulvarı'nı Dikmen Caddesi'ne bağlayan Merasim Sokak'ta trafik ışıklarında bekledikleri sırada kalleş ve alçakça bombalı saldırı düzenlendiğini hatırlattı.

Saldırıda 28 kişinin şehit olduğunu ve 61 kişinin ise yaralandığını belirten Avan, açıklamasında şunları kaydetti:

"Adeta köşeye sıkışmış hayvan gibi son günlerde askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza yapılan bu hain saldırıları yapan teröristleri ve işbirlikçi destekçilerini nefretle kınıyoruz. Terör nereden ve kimden gelirse gelsin, terör olayıdır. Yapılan hainliktir. Devletin, hükümetin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin terörle mücadelede daha çok radikal tedbirler alması ve operasyonlara ara vermeden, teröristlere göz açtırmadan devam etmesi gerekiyor. Terör belasından en çok canları yanan bizler, bu hain saldırıda hayatlarını kaybeden şehit askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralı asker ve vatandaşlarımıza acil şifalar diyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.