Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu üyeleri, son terör saldırısını kınadı

ANKARA (AA) - Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu üyeleri, Ankara'da yaşanan son terör saldırısını kınadı.

Abdi İpekçi Parkı'nda toplanan Ankara İnanç Özgürlüğü Platformu üyeleri, son günlerde ülkede yaşanan terör olaylarını protesto etti.

Platform adına açıklama yapan İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Ankara Şube Başkanı Mustafa Sinan, yaşanan terör olaylarından ders çıkarılması çağrısında bulundu.

Türkiye'deki son olaylarda kimin terörden, kimin adaletten yana olduğunun ortaya çıktığını vurgulayan Sinan, "Mazlum, Müslüman Kürt halkının sonuna kadar yanında olan bizler, zalim PKK ve destekçilerinin de sonuna kadar karşısındayız" dedi.

Türkiye'nin, milli siyaset ve milli ekonomi politikalarını gözetmesi tavsiyesinde bulunan Sinan, Türkiye'nin dış siyasette ABD, İngiltere ve İsrail'den bağımsız bir politika izlemesi, İncirlik Hava Üssü'nün de bir an önce kapatılması çağrısında bulundu.

Sinan, terörle mücadelede batılı güçlerle işbirliği yapmanın terörü sonlandırmayacağını, batılı devletlerin terör örgütlerine destek olduğunu ileri sürdü.

Sinan, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, saldırıyı gerçekleştirenleri de kınadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.