Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Eski Ekonomi Bakanı Zeybekci: "Devletimizin terörle mücadelesinden rahatsızlık duyan kana susamış teröristler ile onlara her türlü desteği sağlayıp ülkemizi karıştırmaya çalışanlara milletimiz izin vermeyecektir"

DENİZLİ (AA) - Eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin, "Devletimizin terörle mücadelesinden rahatsızlık duyan kana susamış teröristler ile onlara her türlü desteği sağlayıp ülkemizi karıştırmaya çalışanlara milletimiz izin vermeyecektir" ifadelerini kullandı.

Zeybekci, yaptığı yazılı açıklamada, olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diledi.

İnsanlık dışı saldırılarla masum insanlara kıyan, hayatlara kasteden canilerin amaçlarına asla ulaşamayacaklarını belirten Zeybekci, şunları kaydetti:

"Devletimizin terörle mücadelesinden rahatsızlık duyan kana susamış teröristler ile onlara her türlü desteği sağlayıp ülkemizi karıştırmaya çalışanlara milletimiz izin vermeyecektir. Halkımız, böyle zor zamanlarda her türlü ayrılığı bir kenara bırakıp kenetlenir. Birlik ve beraberliğinden ödün vermeyip, kurulan tuzağı boşa çıkarır. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan tüm oyunları da bozar. Ülkemizin düzenini, vatandaşlarımızın huzurunu hedef alan bu tür hain saldırıları planlayanlar ile tetikçiliğini yapanlar, bir gün döktükleri kanda boğulacaklar. Milletimiz, bin yıllık kardeşliğinin gereği yine omuz omuza vererek, onların kaos özlemini, terörün hüküm sürdüğü bir ülke hayalini daha başlamadan bitirecektir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.