Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
Arnavutluk Dışişleri Bakanı Bushati:- "Türkiye ile dayanışma içerisindeyiz"- Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Thaçi: "Bu akşam Türkiye'de ve Fildişi Sahili'nde meydana gelen saldırılar terör tehdidinin küresel olduğunu gösterdi"

TİRAN/PRİŞTİNE (AA) - Arnavutluk Dışişleri Bakanı Ditmir Bushati, Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından yaptığı açıklamada, Türkiye ile dayanışma içinde olduklarını ifade etti.

Bushati, sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Terör yeniden Ankara'yı vurdu. Düşüncelerimiz de dualarımız da kurbanlar ve aileleriyle birlikte. Türkiye ile dayanışma içerisindeyiz" ifadesini kullandı.

Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Haşim Thaçi de sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada, Ankara'daki terör saldırısına tepki gösterdi.

Önümüzdeki ay başında Cumhurbaşkanlığı görevini devralacak olan Thaçi açıklamasında, "Ankara'daki bir bombalı saldırı daha, dost Türk halkı ve devletini vurdu" ifadesini kullandı.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Thaçi, "Bu akşam Türkiye'de ve Fildişi Sahili'nde meydana gelen saldırılar terör tehdidinin küresel olduğunu gösterdi. Bu savaşta Kosova, müttefiklerinin yanındadır" ifadesine yer verdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.