Ankara'daki terör saldırısına tepkiler

Ankara'daki terör saldırısına tepkiler
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu:- "Bu güzel ülkenin huzurunu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur"

ANKARA (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kızılay Güvenpark'ta meydana gelen patlamaya ilişkin, "Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur" ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin yayımladığı mesajında, saldırının insanlık adına utanç verici bir eylem olduğunu belirtti.

Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Başkentte düzenlenen bu hain saldırı masum insanların canına, ülkemizin birlik ve beraberliğine kastetmiştir. Vicdanları sızlatan bu alçaklığı yapanlara insan diyebilmek de mümkün değil. Şundan eminiz ki, bu olayların müsebbipleri tarih önünde en ağır hesabı verecek ve hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Patlama, insanlık dışı emelleri olanların çirkin yüzünü bir kez daha ortaya koymuştur. Masum canlara kıymak, insanlık tarihinde lanetlenmiştir. Bu çirkin, aşağılık işlere imza atanlar bilsin ki, bunu yaparken amaçları her ne olursa olsun ulaşamayacaklar. Bu güzel ülkenin huzurunu, kardeşliğini bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Bu yaşatılan acıları yine birbirimize tutunarak, sarılarak aşacağımızdan şüphemiz yoktur.Türk iş dünyası adına, saldırıda hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.