Ankara'dan Kısa Kısa

Ankara'dan Kısa Kısa
ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, incelemeler yaptı. Duruay, hemşehri dernek üyeleriyle yapımı devam eden Eymir Mahallesi Sosyal Tesisleri,...

ANKARA (AA) - Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, incelemeler yaptı.

Duruay, hemşehri dernek üyeleriyle yapımı devam eden Eymir Mahallesi Sosyal Tesisleri, Şehir Parkı, Zübeyde Hanım Sosyal Tesisleri, Seğmenler Pazar Yeri, Mevlana Spor Merkezi ile Ülkü Ulusoy Polikliniklerinin inşaat sahalarını ziyaret etti.

Dernek üyeleriyle yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyen Duruay, şunları kaydetti:

"Gölbaşılı hemşehrilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmek için çalışmalarımızı sürekli takip ediyoruz. Biz insanımızı önemsiyoruz ve onların ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına projelerimizi yapıyoruz. İnşallah bu yılın sonunda ilçemize birbirinden güzel tesisler kazandıracağız. 2017 yılının sonunda projelerimiz tamamlandığında Ankara'nın yıldızı olan Gölbaşımız daha da parlayacak."

- Genç çiftçilere hibe desteği

Beypazarı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Ekici, 15 genç çiftçiye 450 bin lira hibe desteği sağladıklarını söyledi.

Ekici, yaptığı açıklamada, 2017 genç çiftçi desteklemeleri kapsamında, hibe desteği sağlanan 15 genç çiftçiyi ilçeye kazandırdıklarını belirtti.

İlçede bu kapsamda arıcılık yapan bir kişiye 40 kovan, iki kişiye 20'şer koyun, iki kişiye büyükbaş hayvancılık ahırı yapımıyla birlikte 6 büyükbaş hayvan desteği, iki kişiye istiridye mantarı yetiştirme desteği, beş kişiye de örtü altı seracılık desteği sağlandığını anlatan Ekici, ayrıca bir kişiye 40 koyun, iki kişiye de ağılla birlikte üçer koyun desteği sağlandığı bildirdi.

- AK Parti Beypazarı teşkilatında kongre süreci

AK Parti Beypazarı İlçe Başkanı Yaşar Hız, yapılacak kongreye kadar görevinin başında olduğunu belirtti.

Hız, gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen ayın içinde yapılması planlanan ilçe kongresinin ertelendiğini hatırlattı.

Kongreye kadar ilçe başkanlığı görevini sürdüreceğini belirten Hız, "Aday olmayı düşünmüyorum. O günkü şartlar neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edebilirim. Parti çalışmalarımızı taviz vermeden sürdürüyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi çalışma içindeyiz." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.