Anneler Günü

Anneler Günü
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Akçay, mesajında, İslam dininin, kadını ve erkeği ile tüm insanlık ailesinin Allah’ın arzını mamur etme sorumluluğuyla hareket etmesi gerektiğine dikkat çektiğini kaydetti.

Hayatın her alanında etkin bir biçimde yer alan kadınların, aynı zamanda annelik gibi hayati bir sorumluluğu da üstlendiğini ifade eden Akçay, şunları kaydetti:

"Annelerimiz, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sınırsız sevgi ve sabırlarıyla, dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek, fedakarca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Dünyaya getirdiği evlatlarını özveriyle büyüten, iyiye, doğruya, güzele yönlendirerek, hayata hazırlayan annelerimiz, hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağıdır. Bu vesile ile dünyayı ak sütünün ak iklimi ile aydınlatan analarımızın, her anlarının mutlu, her günlerinin kutlu olması dileğiyle bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.