Annesi, Bakan Müezzinoğlu'nu anlattı

Annesi, Bakan Müezzinoğlu'nu anlattı
Anne Fatma Müezzinoğlu:- "10 yaşında derdi ki; 'Ana ben İstanbul'da okuyacağım. Sen de Yunanistan'dan geleceksin' öyle derdi, öyle de yaptı. 'Amin, inşallah oğlum derdim' ben de. Rabbime şükürler olsun ki, bugünleri gördüm"- "Her şeyden memnunum şimdi. Al

ANKARA (AA) - DUYGU YENER - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun annesi Fatma Müezzinoğlu, oğlunun çocukluk günlerini anlatırken, "10 yaşında derdi ki; 'Ana ben İstanbul'da okuyacağım. Sen de Yunanistan'dan geleceksin' öyle derdi, öyle de yaptı. 'Amin, inşallah oğlum' derdim ben de. Rabbime şükürler olsun ki, bugünleri gördüm." dedi.

Fatma Müezzinoğlu, Türkiye'de yaşayan başarılı göçmenlerin hayat hikayelerini konu alan bir belgeselin çekimleri için İstanbul'da uzun yıllar yaşadığı evinde oğlu Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun bilinmeyen yönlerini ve Gümülcine'deki çocukluk ve gençlik yıllarına dair anılarını paylaştı.

"Çocukken 10-11 yaşlarındayken radyo, eve yeni geldi. Radyo dinliyoruz işte. Gece 12'de kapanıyor, sabah 7'de açılıyor galiba İstiklal Marşı ile... 'Ben de Türkiye'ye gideceğim ve radyodan beni dinleyeceksin' derdi... Gün oldu televizyondan dinliyoruz şimdi." diyen Müezzinoğlu,"10 yaşında derdi ki; 'Ana ben İstanbul'da okuyacağım. Sen de Yunanistan'dan geleceksin' öyle derdi, öyle de yaptı. 'Amin, inşallah oğlum' derdim ben de. Rabbime şükürler olsun ki, bugünleri gördüm." ifadesini kullandı.

Müezzinoğlu, oğlunun ideallerini gerçekleştirip iyi bir doktor olmasından mutluluk duyduğunu söyledi.

- "Her zenginlik emanet, gerçek zenginlik evlat"

Fatma Müezzinoğlu, dünyadaki gerçek zenginliğin "evlat" olduğunu belirterek, "Her zenginlik emanet, gerçek zenginlik evlat. En az 3 çocuk olması lazım, 4 olsun ama en aşağı 3 çocuk. Çocuktan torun oluyor daha zengin oluyorsun. Her şeyden memnunum şimdi. Allah razı olsun. 5 tane torunum, 5 torunumun da 5 evladı var. Daha ben ne dileyim Allah'tan. Şükürler olsun ki, en büyük zenginliğe ben de sahibim. İnsan ne zengini olursa olsun evlattan zengin olur, başka zenginliklerin hiçbir faydası yok, hepsi emanet." şeklinde konuştu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.