Antalya Şehir Tiyatrosunda oyunlar bir hafta ücretsiz

Antalya Şehir Tiyatrosunda oyunlar bir hafta ücretsiz
ANTALYA (AA) - Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT), 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle perdelerini bir hafta ücretsiz açacak.Antalya Büyükşehir Belediyesinden...

ANTALYA (AA) - Antalya Şehir Tiyatrosu (AŞT), 27 Mart Dünya Tiyatro Günü nedeniyle perdelerini bir hafta ücretsiz açacak.
Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre AŞT'nin sahneleyeceği oyunlar, bugünden itibaren 27 Mart'a kadar ücretsiz izlenebilecek. İlk üç gün çocuk ve gençlik oyunları, takip eden dört gün yetişkinlere yönelik oyunlar sergilenecek.
AŞT, bugün "Sır", yarın ve çarşamba günü "Değiştirilmiş Çocuk", 24 Mart'ta "Geç Kalanlar", 25 Mart'ta "Oyun Oyun İçinde", 26 Mart'ta "Kurnaz" oyunlarını sahneleyecek. Kutlama haftası, 27 Mart Pazar günü "Tarla Kuşuydu Juliet" ile son bulacak.
Antalya Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, 27 Mart Dünya Tiyatro Gününün, tiyatronun insanları bir araya getiren birleştirici gücünü kullanabilmek açısından önemli olduğunu kaydetti. Özgür, ücretsiz davetiyelerin Antalya Şehir Tiyatrosu gişesinden temin edilebileceğini bildirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.