Antalya'da bıçaklı kavga: 4 yaralı

Antalya'da bıçaklı kavga: 4 yaralı
ANTALYA (AA) - Antalya'da parkta çıkan bıçaklı kavgada ikisi ağır 4 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Deniz Mahallesi'ndeki Yavuz Özcan Parkı'nda...

ANTALYA (AA) - Antalya'da parkta çıkan bıçaklı kavgada ikisi ağır 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Deniz Mahallesi'ndeki Yavuz Özcan Parkı'nda yanlarındaki pitbull cinsi köpekleri ile oturan Cafer. K. ve Renas. A. ile Hüseyin Burak Y. (22), Murat Y. (19), Cebrail K. (23) ve O.Y. (17) arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine Cafer K, Hüseyin Burak Y, Murat Y. ve Cebrail K. yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı, 112 Acil Servis ekipleri ise yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Kardeş oldukları bildirilen Hüseyin Burak Y. ile Murat Y'nin ağır, Cafer K. ve Cebrail K'nın ise hafif yaralandığı öğrenildi.

Polis kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan polis ekipleri olay yerinde çalışma yaptığı sırada vatandaş ihbarından yola çıkarak şüpheli gördüğü 2 kişiyi durdurdu. Alkollü olduğu tespit edilen kişilerden Bahri K. polise saldırdı. Polis, şüphelileri gözaltına aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.