Antalya'da Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Yaralandı

Antalya'da Silahlı Saldırıya Uğrayan Kişi Yaralandı
Yaralının bir yıl önce iki kardeşi silahla yaraladığı gerekçesiyle bir süre cezaevinde kaldığı öğrenildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir kişi, restoranda yemek yediği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.

Abdulkadir Yaşin (38), arkadaşlarıyla Muratpaşa ilçesi Zerdalilik Mahallesi'ndeki restoranda bulunduğu sırada, dışarıdan açılan ateş sonucu yaralandı. Yaşin, 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan Yaşin'in polise verdiği ilk ifadede, aralarında husumet bulunan kişinin olayı gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

Restoran sahibi Taner Bacik, müşterisinin siparişini aldıktan sonra hazırlık için mutfak kısmına geçtiklerini söyledi. Bu sırada silah sesleri geldiğini dile getiren Bacik, "Restoranın dışından bir kişi 6-7 el ateş etti. Özellikle müşterinin ayağına doğru sıktı. Sıkarken herhangi bir şey demedi ve ardından hızla uzaklaştı." dedi.

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, yaralanan Yahşi'nin aynı ilçede yaklaşık bir yıl önce alacak meselesinden dolayı iki kardeşi yaraladığı, bu nedenle bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.