Antalya'daki "rüşvet" iddiası

Antalya'daki "rüşvet" iddiası
Bir otel sahibinden 2 milyon lira rüşvet aldığı iddia edilen ve aralarında kapatılan eski Kadriye Belde Belediye Başkanının da bulunduğu 8 kişi adliyeye sevk edildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da bir otel sahibinden 2 milyon lira "rüşvet" aldıkları öne sürülen, eski Kadriye Belde Belediye Başkanı İsmail Ş'nin de bulunduğu 8 zanlı adliyeye sevk edildi.

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bir otel sahibinden 2 milyon lira "rüşvet" aldığı iddiasıyla gözaltına alınan 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Soruşturma kapsamında rüşvet verdiği iddiasıyla aranan otel sahibi M.A'nın yurt dışında olduğu öğrenildi.

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan bir kişi, kapatılan eski Kadriye Belde Belediye Başkanı İsmail Ş'nin bölgedeki bir otele usulsüz iskan ve otelin sit alanından geçen denize bağlantı yoluna izin verilmesi karşılığında otel sahiplerinden M.A'dan 2 milyon lira "rüşvet" aldığını iddia ederek, Serik Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Bunun üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, İsmail Ş. ile birlikte Mehmet Ünlü K, Ramazan Ö, Hasan Ali Y, Mustafa Murat Y, Cengiz Y, Nurullah F. ve Ali K'yi gözaltına almıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.