Antalyaspor hazırlıkları başladı

Antalyaspor hazırlıkları başladı
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı boş geçmeyerek Gençlerbirliği ile özel maça çıkan Konyaspor, bu müsabakanın ardından ara vermeyerek hafta sonu kendi evinde oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı

Atiker Konyaspor, Süper Lig’in 12. haftasında kendi evinde oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Gençlerbirliği ile oynanan özel maçın ardından Konya’da kalan yeşil-beyazlılar, dün Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık Tesisleri’nde yaptığı yenileme antrenmanı ile hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

YENİLEME YAPTILAR

Anadolu Kartalı, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Antalyaspor maçının hazırlıklarına dün yaptığı antrenmanla başladı. Gençlerbirliği maçının ardından ara vermeden çalışmalarına start veren yeşil-beyazlılar, günü yenileme antrenmanı ile geride bıraktı.

CORE VE DAYANIKLILIK İLE DEVAM ETTİ

Konyaspor, dün ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı CORE hareketleri ve kuvvet dayanıklılık çalışmaları ile tamamladı. Yeşil-beyazlılar, yine bugün Kayacık Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

SIKI ÇALIŞIYOR

Mehmet Özdilek’in göreve gelmesiyle birlikte toparlanan Konyaspor, bu hafta sonu kendi evinde oynayacağı Antalyaspor maçına sıkı bir şekilde çalışıyor. Yeşil-beyazlılar kendi evi ve taraftarı önünde kazanmak için sahaya çıkacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.