Antalyaspor hentbolda galibiyet sevinci

Antalyaspor hentbolda galibiyet sevinci
Antalyaspor Hentbol Şube Sorumlusu İrban:- "Sahamızda ligde finali hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u yenerek play-off için iddiamızı bir kez daha ortaya koyduk"

ANTALYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Ligde kendi evinde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor 33-29 yenen Antalyaspor'un Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, play-off için iddialı olduklarını bir kez daha ortaya koyduklarını belirtti.

Galibiyet için katkıda bulunan teknik heyet, oyuncu ve taraftara teşekkür eden İrban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısında yaşadıkları cezalar ve sakatlıklar nedeniyle beklentilerin altında kaldıklarını söyledi.

Ligin ikinci yarısında benzer talihsizlikler yaşamadıklarını ve başarılı bir performans sergilediklerini ifade eden İrban, "Ligde play-off mücadelesi veren en düşük bütçeli takımız. Üstün bir mücadele örneği gösteriyoruz. Sahamızda ligde finali hedefleyen Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u yenerek play-off için iddiamızı bir kez daha ortaya koyduk." dedi.

- "Zağnos Erkek Hentbol takımını yenersek play-off'u garantileyeceğiz"

İrban, ligin son haftasını bay geçecekleri için Pazar günü Zağnos Erkek Hentbol takımı ile son maçlarını Ankara'da oynayacaklarını anlatarak, THF Spor Salonu'ndaki maçın saat 13.00'te başlayacağını ve taraftarları maça beklediklerini kaydetti.

Zağnos Erkek Hentbol takımını yenerlerse play-off'u garantileyeceklerini dile getiren İrban, "Son haftaki maçlara göre play-off'taki sıralamamız belli olacak. Avrupa kupası şansımızın daha fazla olması için play-off'a 7. sıradan girmek istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.