Antalyaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Antalyaspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları
PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, sezon hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor.

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, AA muhabirine, çalışmalarının son derece güzel geçtiğini belirterek, emeklerinin semeresini ligde göreceklerini söyledi.

Pendikspor ile hazırlık maçı yaptıklarını dile getiren Korukır, "Hazırlık maçları bizim için ölçü değil. Karşılaşmada zaten genç çocukları oynattım. İkinci yarı biraz daha ideale yakınları oynattım. Öyle olunca tempo biraz daha yükseldi. Sonuçta hiçbir oyuncu bir değil.  Oyundan memnunum" şeklinde konuştu.

Korukır, çalışmalar kapsamında bir hazırlık maçı daha yapacaklarını belirterek, "Adanaspor ile hazırlık maçı yapacağız. Kadroya bakınca iyi tempo var. Ligin başlamasına daha 1 aylık zaman var.  Bu zaman içinde tempoyu daha da arttırdığım zaman ortaya daha mükemmel takım çıkacak" ifadesini kullandı.

Transfer çalışmaları kapsamında iki futbolcuyla görüşmeleri sürdürdüklerini anlatan Korukır, ofansif alanda yoğunlaştıklarını vurguladı.

Korukır, Antalyaspor'un şanssız geçen sezon sonunda Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düştüğünü anımsatarak, "Bu seneki hedefimiz, ya birinci ya da ikinci olmak. Bunun dışında hedefimiz yok. 3-4-5-6'nın yüzde 25 şansı var. 1'inci ve 2’nci, yüzde 100 üst lige çıkıyor. Ben yüzde 100’ü yakalamak istiyorum. Bu sezon ya birinci ya da ikinci olacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.