Antalyaspor'un galibiyet sevinci

Antalyaspor'un galibiyet sevinci
Antalyaspor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu İrban:- "Maçın sonlarına doğru yaşadığımız stres ve iki dakika cezaları ile fark azaldı. Ancak kazanan taraf biz olduk"

ANTALYA (AA) - Erkekler Hentbol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Trabzonspor karşısında alınan galibiyetin sevincini yaşıyor.

Ligin ilk yarısında 12 maçta 9 puan alan Antalyaspor, ligin ikinci yarısının yedinci haftası itibariyle 18 puana ulaşarak ligde yedinci sıraya yerleşti.

Antalyaspor Kulübü Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, karşılaşmadan 25-24 galip ayrılsalar da rahat bir maç oynadıklarını söyledi.

Maçın son 5 dakikasına 5 sayı farkla girdiklerini hatırlatan İrban, "Maç boyunca üstündük ve karşılaşmayı hep önde götürdük. Farkı bir ara 6 sayıya kadar çıkardık. Maçın sonlarına doğru yaşadığımız stres ve iki dakika cezaları ile fark azaldı ancak kazanan taraf biz olduk. Savunmamız ve kalecimizin performansı ile galip geldik. Maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

İrban, Trazonspor maçında aldıkları galibiyet ile rakibini yakaladıklarını dile getirerek, ligin altıncı sırasındaki takım ile dokuzuncu sıradaki ekip arasında bir puan fark olduğunu vurguladı.

Ligde son 5 haftaya girildiğini anlatan İrban, geride kalan 5 maçı final havasında oynayarak alacakları puanlar doğrultusunda play-off'larda yer alıp Avrupa Kupası mücadelesi vermek istediklerini ifade etti.

Haftaya perşembe günü deplasmanda Merzifon Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten İrban, maçtan galibiyetle ayrılarak play-off için avantajlı konuma gelmek istediklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.