AÖF sınav sonuçları az önce açıklandı!

AÖF sınav sonuçları az önce açıklandı!
İşte AÖF sınav sonuçları 2016

Merakla beklenen AÖF sınav sonuçları bugün öğlen saatlerinde açıklandı. AÖF sınav sonuçlarını bekleyen öğrenciler için heyecanlı bekleyiş sona erdi. AÖF sınavları 4-5 Haziran 2016 tarihinde yapılmıştı. AÖF'e giren adaylar sonuçlarını Açıköğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesinden öğrenebilirler

AÖF sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş az önce sona erdi. Bahar dönemi finalsınavının sonuçlarını bekleyen AÖF öğrencileri haberimizde yer alan linke tıklayarak TC kimlik numaraları ile AÖF sınav sonuçlarını öğrenebilirler.

 

Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi "Anadolu ÜniversitesiAçıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği" ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Esasları” ve “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları”na göre belirlenir.

AÖF SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

AÖF sınav soruları sınav tarihinden sonra 3 gün içerisinde açıklanırken; AÖF sınav sonuçları da 15 gün içerisinde açıklanıyor. 4-5 Haziran tarihinde yapılan AÖF final sınavlarının sonuçları az önce açıklandı.

AÖF SINAV SONUCU SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.