AP olarak Fransa'daki olağanüstü hali kaldırın

AP olarak Fransa'daki olağanüstü hali kaldırın
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu, "Madem terör insanlığı tehdit etmiyor, gücünüz yetiyorsa Avrupa Parlamentosu olarak akıl verin de Fransa'daki olağanüstü hali kaldırın bakalım." dedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Sakarya Girişimcilik ve İstihdam Fuarı'nın (SAGİF) açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentte bulunmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Gençlerin, dünyanın en pahalı arsasında oturduklarını bilmelerini istediğini ifade eden Soylu, herkesin, "altın coğrafya"nın bir şekilde kıymetini azaltabilmek, kendisi yöneltebilmek için gayret göstermeye çalıştığını belirtti.

Türkiye'nin, AB ile mutabakat uyarınca belirlenen kriterleri yerine getirdiğini ifade eden Soylu, şöyle konuştu:

"72 kriter dediler, 72 kriteri tamamladık. Şimdi Avrupa Parlamentosu bir karar daha ortaya koyuyor. Neymiş, terörle mücadele konusunda yasamızı değiştirecekmişiz. Madem terör insanlığı tehdit etmiyor, gücünüz yetiyorsa Fransa'da 2 ay daha olağanüstü hali uzattınız hep beraber, Avrupa Parlamentosu olarak akıl verin de oradaki olağanüstü hali kaldırın bakalım."

Üniversite sayısını yıl sonuna kadar 200'e çıkaracaklarına işaret eden Soylu, Türkiye'nin nitelik olarak insan kaynakları açısından doğusundan üstün, batısından da nicelik olarak üstün olduğunu kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.