Apple Watch Mercedes'e Girdi!

Apple Watch Mercedes'e Girdi!
Apple Watch en verimli akıllı saatlerin başında geliyor. Apple CarPlay'e destek veren ilk firmalardan biri olan Mercedes, Apple Watch için geliştirdiği yeni programla karşımızda.

Apple'ın giyilebilir ilk  cihazı  Apple Watch tasarımı ve özellikleri ile en verimli  akıllı  saatlerin başında geliyor.  Akıllı  saatlerin gerekliliği konusunda kullanıcıların ikiye bölündüğü ise bir gerçek. Kimi  kullanıcılar   akıllı saatlerin hayatı kolaylaştırdığını düşünürken bazı kullanıcıların da “şarj edilmesi gereken bir ürün daha” olarak bu ürünleri algıladıklarına şahit olmaktayız.  Akıllı  saatlerin önündeki en büyük engel ise pil süreleri. Umarız önümüzdeki yıllarda kablosuz şarj teknolojileri gelişir ve  akıllı  saatlerin bizi gün içinde yarı yolda bırakmalarının da önüne geçilebilir.

 

Hangi Araçlara Apple Watch Desteği Gelecek?

Apple Watch ile birçok bankanın ve kafenin, ödeme noktasının uyumlu olduğunu görmekteyiz.  Mercedes’te artık yeni araçlarında Apple Watch desteği sunacağını duyurdu. S serisi ve yeni nesil C serisi araçlarda Apple Watch desteği araca konan 3. parti bir uygulama ile sağlanacak. Geçmişe yönelik araçlara bu uygulama yüklenecek mi derseniz bu konuda bir açıklama yok ama satış stratejisi göz önüne alındığında geçmişe yönelik destek verilmesi pekte mantıklı görünmüyor.

 

15-05/19/carplay1.jpg

 

Mercedes'in Geliştirdiği Uygulama ile Neler Yapılıyor?

Apple’ın CarPlay uygulamasına destek veren Mercedes’in bu programla özellikle navigasyon desteği, araç içi multimedya sistemlerin kontrolü, sesli görüşme yapabilme ve aracını en son nereye park ettin gibi özellikleri kullanıcılarına sunacak. Tabi Apple Watch'un şarjı izin verdiği ölçüde...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.