Apple yanlışlıkla iPhone 6c'nin fotoğrafını paylaştı!

Apple yanlışlıkla iPhone 6c'nin fotoğrafını paylaştı!
Dikkatli kullanıcıların gözünden hiçbir detay kaçmadı

Geçen yıl iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı piyasaya süren Apple'ın tıpkı iPhone 5c gibi 6 serisinin ucuz bir versiyonunu çıkarması bekleniyor.

Merakla beklenen iPhone 6c'nin tanıtım veya çıkış tarihi konusunda resmi bir açıklama şu ana kadar yapılmadı ancak fotoğrafı internete sızdı. Teknoloji dünyasında yeni ürünlerin görüntülerinin tanıtımdan önce sızması artık bir gelenek haline geldi. Ancak bu sızıntının diğerlerinden bir farkı var. Telefonun fotoğrafı doğrudan Apple'ın sitesinden sızdı.

Geçtiğimiz günlerde yeni lightning dockunu satışa sunan Apple, ürünün tanıtımında ilk bakışta pembe renkli bir iPhone 5c kullanmışa benziyordu. Ancak kullanılan görselde yer alan iPhone'da normal 'home tuşu' yerine 5c'de olmayan Touch ID sensörünün olması dikkatli kullanıcıların gözünden kaçmadı. 

Bu sızıntının sosyal medyada konuşulmaya başlaması üzerine Apple görseli sitesinden kaldırdı, konuyla ilgili yorum yapmaktan da kaçındı.

Resmi açıklama yapılmasa da teknoloji odaklı haber siteleri iPhone 6c'nin eylül ayında satışa çıkacağını iddia ediyor.

iPhone 6c olduğu iddia edilen telefon(solda) ve iPhone 5c:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.