Apple Yeni İpad ve Mac'ları 16 Ekim'de Piyasaya Sürecek

Apple Yeni İpad ve Mac'ları 16 Ekim'de Piyasaya Sürecek
Apple yeni iPad'ler, Perşembe günü yeni bir iPad ve Mac OS X Yosemite açıklayacak olabilir.

Apple yeni iPad'ler, Perşembe günü yeni bir iPad ve Mac OS X Yosemite açıklayacak olabilir. 

"Bu oldu çok uzun bir yol Eylül ayında Apple'ın son olaydan sonra ".

 

Ya da Apple söyledi-hınzırca, biz umut-bu hafta basın gönderilen bir davetiye. 10:00 PT 16 Ekim'de, bir ay Cupertino iPhone 6 ve iPhone 6 Plus yayımlanmasından sonra, Apple olasılıkla tekrar ... Tekrar yeni bir şey açıklayacak.

 

Nedir? Meraklıları söylentiler takas edilmiş ve oldukça iyi kurulmuş görünür bir dizi vardır:

 

OS X Yosemite

 

Apple'ın yeni işletim sistemi çıkacak nihayet hazır. Bu iPhone ve iPad'in iOS renkli ve sade tarzı daha çok benzeyen olan bir tasarım dahil olmak üzere büyük değişiklikler ve yeni özellikler, bir numarası vardır. Yosemite Ayrıca telefon aramaları cevaplamak veya Mac metin mesajları göndermek ve almak için izin verir. Ve iCloud Drive bulut Mac ve iOS cihazlar dosyaları senkronize sağlayan, Dropbox gibi.

 

iPad Mini

 

Bu şirket, genellikle bir kez her yıl yaklaşık bir ürün güncellemesi bültenleri gibi Apple, yeni iPad Mini yayınlayacak olasıdır. IPad Mini için, spekülasyon altın renk seçeneği, yeni iPhone'lar gibi bir anti-yansıtıcı ekran kaplama, Dokunmatik kimliği ve yeni bir işlemci etrafında gezinip. Ancak, bazı gözlemciler Apple'ın yeni iPhone 6 Plus etkin, iPad Mini satış içine yemek standları inanıyorum yeni bir iPod Touch dönüştürerek .

 

iPad Hava

 

IPad Hava yükseltme, aynı zamanda Apple'ın gündem raporları Verge , ama tablet devrim olmaz. Yeni iPad muhtemelen Dokunmatik kimlik sensörü, bir altın rengi seçeneği ve daha kolay ışığında görmek için yapan bir ekrana sahip olacak. Ayrıca daha iyi bellek ve daha hızlı işlem bekliyoruz.

 

iMac

 

Apple'ın yeni masaüstü bilgisayar muhtemelen 21.5- ve 27-inç ekran boyutlarında süper ince ve kullanılabilir olacak, spekülasyon MacRumors . Bu büyük olasılıkla yüksek çözünürlüklü Retina ekran ekleriz. Ekranın çözünürlüğü TV terk ve bilgisayarınızda film izlemek için iMac ideal hale hangi, şu anda mevcut çift ne olabilir. IMac uygun bir yenileme var beri bir süre oldu, bu yüzden zaman Apple müşterilerine burada yeni bir şey verdi hakkında.

 

MacBook

 

MacBook Air dört yıldır aynı tasarıma sahip olduğu gibi bir sonraki MacBook yakında yolda spekülasyon çok var. Biz gelişmiş bir Retina ekran ve diğer bazı yeni özellikleri görebiliyordu, ama üretim yılın sonunda başlayacak dedi, Apple önümüzdeki hafta için MacBook hazır olmayabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.