ARA YARA SARACAK

ARA YARA SARACAK
Lige verilen milli arayı iyi değerlendirmek isteyen Atiker Konyaspor, hem eksikliklerini giderme hem de dinlenme fırsatı buluyor

Spor Toto Süper Lig’de 25. hafta sonunda Atiker Konyaspor, milli maç arasında dinlenerek ve eksiklerini gidermek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeyi amaçlayan Konyaspor, sahada da tempoyu yükseltiyor. Ligde zorlu bir randevuya hazırlanan yeşil-beyazlılar, konuk edeceği Bursaspor maçını kayıpsız geçmek istiyor. İkinci yarıdaki düşüşüyle oyun anlamında beklenenin bir hayli altında kalan Anadolu Kartalı, bu duruma bir son verme düşüncesinde. Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetle büyük moral bulan temsilcimiz, aynı başarıyı sahasında oynayacağı Bursaspor maçında da sergileyip seri galibiyet alma hedefinde.

İŞİNİ SIKI TUTUYOR

Teknik direktör Aykut Kocaman ve yardımcıları yönetiminde devam eden çalışmalarda eksiklikler giderilmeye çalışılıyor. Bu sezon savunmada istediği istikrarı yakalayamayan ve bu alanda ciddi hatalar yapan Konyaspor, antrenmanlarda da bu noktada ekstra çalışıyor. Kalan haftalarda sıkıntı yaşamamak adına milli arayı iyi değerlendirmek isteyen yeşil-beyazlılar, Bursaspor karşısına da tam anlamıyla hazır çıkmayı amaçlıyor. Taraftarlarına 3 puanı hediye etmeyi düşünen temsilcimiz, işini sıkı tutuyor.

TEMPO YÜKSELECEK

Salı gününden bu yana yoğun bir şekilde Bursaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor’da tempo yükselecek. Dünkü idmanla birlikte oldukça sıkı bir çalışma gerçekleştiren Aykut Kocaman’ın ekibi, bugün saat 11.00’da yapacağı çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek. Arından iki günlük izne ayrılacak olan temsilcimiz, maç gününe kadar temposunu yükselterek ara vermeden idmanlarına devam edecek. (Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.