Araçlara dadanan oto faresi Konya Polisi'nden kaçamadı

Araçlara dadanan oto faresi Konya Polisi'nden kaçamadı
Konya’da araçlara dadanan oto faresi, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.

Konya’da araçlara dadanan oto faresi, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı. 5 farklı araçtan hırsızlık yapan ve farklı suçlardan 32 kaydı olan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, halkın huzur ve güven içinde yaşaması için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, faili meçhul otodan hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında son günlerde gerçekleşen 5 farklı otodan hırsızlık olayının şüphelisinin aynı kişi olduğunu tespit etti.

Polis ekipleri, çevre ve güvenlik kameralarından izlediği yüzlere saatlik görüntüyle şüphelinin izine ulaştı. Şüphelinin 32 adet suç kaydı olan Muhammet A.olduğunu tespit eden ekipler şüphelinin peşine düşerek kısa sürede yakaladı.

HIRSIZLIK ANLARI KAMERALARA YANSIDI

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde oto faresi bisikletiyle sokak sokak geziyor, oto parklara ve yol kenarlarına park edilen araçların kapılarının tek tek kontrol ediyor. Açık kapı ve bagaj kapağı bulduğu anda da birkaç saniye içerisinde aracın içindeki para edebilecek olan ne varsa alıp kayıplara karışıyor. Oto faresinin yaptığı hırsızlık anları da çevre ve güvenlik kameralarına yansıyor.

Şüphelinin gerçekleştirdiği 5 ayrı hırsızlık olayında araçlardan ayakkabı, kıyafet, 8 kg. kurban eti ve yağı, dizüstü bilgisayar, 1 adet oto teyp ve 8000 TL nakit para çaldığı tespit edildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan suç makinesi M. A., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adak’ın evinde bulunan ve çalıntı olduğu tespit edilen dizüstü bilgisayar sahibine teslim edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.