Arama Motoru Google Parkinson hastalarına özel kaşık üretti

Arama Motoru Google Parkinson hastalarına özel kaşık üretti
En çok büyük problemi el titremesi olan Parkinson hastalarına Arama Motoru Google 'dan olumlu haber

Kesin tedavisi olmayan hastalığın en önemli semptomu olan el titremesi kimi o kadar şiddetlenir ki hastalar yemek bile yiyemez konuma gelebilir. Son dönemlerde sıhhat hususunda yatırımlar yapan Arama Motoru Google , bu defa Parkinson hastaları için bir şey geliştirdi.
Hastaların daha rahat yemek yemelerini mümkün kılan bir kaşık geliştiren Arama Motoru Google , elin titremesini algılıyor ve bir biçimde dengede kalmasını sağlıyor. Klinik denemeleri gercekleşen kaşığın yemek yerken titremeyi % 76 oranında azalttığı bulundu.


Arama Motoru Google bunun yanı sıra el titremelerine karşı, bazı mutfak vasıta gereçleri, makas ve kalem tutacağı gibi ürünler de üretti. Ne zamana piyasaya çıkacağı merak edilen ürün için ise Arama Motoru Google süreci hızlandırdı ve yılbaşından evvel çıkartarak, satışı artırmayı hedefledi. Titreme karşıtı sıfatı mevcut bulunan kaşığın fiyatı, İngiltere için 180 İngiliz Sterlini demek oluyor ki 628 Türk Lirası olarak belirlendi ancak Türkiye'de fiyatının ne olacağı ve burada ne vakit satışa sunulacağı henüz bilinmiyor.
Arama Motoru Google Parkinson hastalarına özel kaşık üretti

 

Kaynak: turkiye

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.