Aranan Teröristler Listesine 4 Kişi Daha Eklendi

Aranan Teröristler Listesine 4 Kişi Daha Eklendi
Adıyaman'da ihbar edilmeleri için teröristlerin fotoğraf ve bilgilerine yer verilen afiş ile broşürler güncellendi

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünce, aranan 5 teröristin ihbar edilmesi için hazırlanan afiş ve broşürlere, 4 örgüt mensubunun daha fotoğrafı eklendi.

Alınan bilgiye göre, daha önce bastırılan, ihbar edilmeleri için teröristlerin fotoğraf ve bilgilerine yer verilen afiş ile broşürler güncellendi.

Terör örgütü mensubu 5 kişinin yer aldığı listeye, kent kırsalında bulunduğu belirlenen 4 teröristin daha fotoğraf ve bilgileri eklendi. Güncellenen afiş ve broşürler, kent merkezi ile ilçelerin işlek caddelerindeki otobüs durakları ve kurumların girişlerine asıldı.

Tükçe ve Kürtçe "Huzurunuz için polis ve jandarmaya bildiriniz" ifadesinin yer aldığı broşür ile afişlerde, ihbarların "Alo Terör İhbar Hattı 140", "155 Polis" ve "156 Jandarma" telefon hatları ile internetten veya yazılı yapılabileceği bildirildi.

Listeye göre, teröristleri ihbar edenlere verilecek para ödülleri şöyle:

"Terör örgütünün Adıyaman sorumlusu, Kahramanmaraş doğumlu 'Renas' kod adlı Veli Temirci için 1 milyon lira, Bitlis doğumlu 'Ali Norşin' kod adlı Şefik Körman, Adıyaman doğumlu 'Bezar Elçi' kod adlı Abuzer Arıca, Diyarbakır doğumlu 'Mazlum Amed' kod adlı Sinan Donat, Kahramanmaraş doğumlu 'Nurhak Elbistan' kod adlı Fırat Berkpınar için de 300'er bin lira."

Listeye yeni eklenen Adıyaman doğumlu "Bager" kod adlı Gaffari Yorulmaz, Gerger doğumlu "Soreş Semsur" kod adlı Murat Özdemir, Çelikhan doğumlu "Mervan" kod adlı Mehmet Akcan, Gerger doğumlu "Zülfikar" kod adlı Yusuf Tunç'u ihbar edenlere verilecek ödül miktarı ise belirtilmedi.

Ödülün, Adıyaman Valiliği tarafından verileceği bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.