Arap turislerin Tuğba Büyüküstün sevgisi villa öptürüyor

Arap turislerin Tuğba Büyüküstün sevgisi villa öptürüyor
ŞOK açıklama Gülgün Feyman'dan geldi..Kara Para Aşk Dizisi'nin çekildiği villaya akın akın Arap turistler geliyor..Ve bu turistler içeri giremiyince villanın duvarlarını öpüyorlarr.r..

KanalTürk'teki 2. SAYFA HABERLERİ programına katılan Feryal Gülman şok bir iddia attı ortaya.Gülman'ın dediğine göre KaraPara aşk villasını arap turist akınına uğruyormuş..Hatta...Feryal Gülman, bir magazin programında Bebek'deki 50 milyon TL'lik villasında çekilen 'Kara Para Aşk' dizisini anlattı.

EVİN DUVARINI ÖPÜYORLAR

Feryal Gülman "Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek, Ortadoğu'da o kadar fazla seviliyor ki kapımın önünde turistler bekliyor. İçeri girip dolaşmak istiyorlar, fakat emniyet nedeniyle müsade edemem. Evimin duvarlarını öpen Arap turistleri gördüm, fazla şaşırdım. Geçenlerde pencereden bakarken evimle selfie yapanlar vardı. Evimin benden meşhur olacağı aklımına gelmezdi" diye söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.