Uğur Özteke

Uğur Özteke

Arapoğlu Makası’nda bir felaket bağıra bağıra geliyormuş!

Arapoğlu Makası’nda bir felaket bağıra bağıra geliyormuş!

Şükürler olsun sağlımız, mutluluğumuz, huzurumuz, ağzımızın tadı yerinde. Durum böyle olunca da içimizdeki gazetecilik sevdası ile  “altı yok pabuç” gibi koşturmaya, olmayan saçımıza, bembeyaz olmuş sakalımıza bakmadan çekirge gibi bir oraya bir buraya zıplamaya devam ediyoruz.

Biz koşturdukça siz değerli okurlarımızda, inanan güvenen dostlarımızda dertlerini, sıkıntılarını hatta endişelerini bizlerle paylaşmaya devam ediyorlar.

İşte bir okurumuz Levent …. Bey.

Biz bizimle dertlenen insanlarımızın isimlerini bilerek burada açık net yazmıyoruz. Çünkü burada okurlarımız sayesinde gündemle taşıdığımız konular yeri geliyor zülfü yare dokunuyor(!)

O zamanda bizimle dertlenen bu okurumuz esnaf ise bir sıkıntı, iş adamı, sanayici ise dert daha da büyüyor, ya da memur işçi ise konu taa ekmek aş meselesine uzanıyor…

Bunu uzatır gideriz.

Bu yüzden de her zaman her yerde Konya ve insanımız adına “kötü adam” Erol Taş rolünü memnuniyetle, vicdan rahatlığı görevcimizi yerine getirmenin huzuru içerisinde üstlenmeye devam ediyoruz.

……….

Buyurun bugünde Levent …. Bey’in Arapoğlu Makası’ndan üşenmeden gidip fotoğrafladığı yerden üç dört kareyi önce sizlerle paylaşıyoruz.

20160226_123534.jpg20160226_123539.jpg20160226_123549.jpg20160226_123604-1.jpg

Ve ardından Levent Bey’in yazdıklarını hep birlikte okuyoruz;

“Sevgili Uğur abi,

Resimdeki görünen ve yıkılma tehlikesi arz eden sonradan da öğrendiğim kadarı ile Anıtlar Kurulunca tescilli olduğunu öğrendiğim bu yer Arapoğlu Makası Kadı Mürsel Camii yanıdır. Sizlerin de bildiği gibi burada inanılmaz bir şekilde araç ve yaya trafiği olmaktadır. Yani büyüklü küçüklü araçların sürekli buradan geçtiğini vatandaşın devamlı bu binaların altından yürüdüğünü biliyorsunuz. Durum böyle olunca da her gün yıkılmakta ve dökülmekte olan bu bina çoluk çocuk yaşlı yani insanlarımız için maalesef büyük tehlike arz etmektedir.

Zaten fotoğraflarda burayı bilmeyenler için her şeyi çok açık ortaya koymaktadır. Bina kendi kendine yıkılıyor.

İllaki bu bina birilerinin tepesine mi yıkılmalı?

O mu bekleniyor?

Eğer gerçekten burası Anıtlar Kurulu’nun koruması altında ise durum sizde daha da üzücü değil midir?

Sizden ricamız bunu köşenize taşıyarak gündeme getirmeniz ve yetkililerin harekete geçmesinin sağlanmasıdır”…

…………

Evet Levent Bey.

Evet Levent Bey gibi duyarlı hassas okurlarımız.

Allah sizden bin kere razı olsun.

Sizler bizleri uyaracaksınız. Bizlerin göremediklerini göstereceksiniz. Bizler de kamu adına bunları kibarca dillendirip aksaklıkların giderilmesine yardımcı olacağız.

Okurlarımıza bu vesile ile şunu da söylemek isteriz ki, sizlerin bize aktardığınız her konu o gün başta Sayın Valimiz Muammer Erol Bey olmak üzere tüm yetkililere resmi gayri resmi tüm amirlere talimat olarak verilmekte ve konunun takipçisi olunmaktadır.  

Böylece bizlerde evlerimizde işyerlerimizde sokakta daha rahat ve güven içerisinde oluyoruz. Aksaklıklar oluyor mu? Hem de çok. İnşallah onları da böyle el birliği içerisinde gidermek için mücadeleye devam diyoruz.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Dost acı söyleyen değil, acıyı tatlı söyleyebilendir.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Randevulu ziyaret usulünü öğrenip, bu randevulara sadık kalmayı öğrenebildiğimiz zaman daha iyi ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR