Arçelik’ten yılın öğretmenine ödül

Arçelik’ten yılın öğretmenine ödül
Arçelik, hayatını eğitime adamış ve emekli olmuş eğitimcileri her yıl olduğu gibi bu yıl da 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde “Yılın Emekli Öğretmeni” projesiyle ödüllendirdi.

Bu yıl yılın emekli öğretmeni yapılan anketlerle seçilen Selma Çalık oldu. Ödülünü İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nadi Soylu’dan alan Selma Çalık’ın mutluluğu yüzüne yansıdı.

Arçelik, meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştirerek topluma faydalı bireyler kazandıran emekli eğitimcileri bu yıl da “Yılın Emekli Öğretmeni” projesiyle ödüllendirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Türkiye çapında farklı illerde bayilerin iş birliğiyle 3. kez düzenlenen etkinliklerde yılın emekli öğretmeni seçilen Selma Çalık’a Arçelik Kolat Pazarlama’da düzenlenen törenle kurutma makinesi hediye edildi.

Konya halkının doldurduğu anketlerle öğretmenleri sosyal sorumluluk projelerinde yer alma, geçmiş mesleki başarıları ve kısıtlı kaynaklarla zor şartlarda görevini yerine getirme kriterlerine göre değerlendirdi. Konya Kolat Arçelik Bayisi emekli öğretmen Selma Çalık’a ödülünü ve sertifikasını takdim etti.

Arçelik Konya Kolat Bayi Sorumlusu Sercan Erduran son derece kutsal bir görevi yerine getiren öğretmenlere teşekkür etmek amacıyla bu etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Hepsi birbirinden özel emekli öğretmenlerimiz arasından bayilerimizin uyguladığı anket yardımıyla seçim yapıyor ve kendilerine hedişemizi takdim ediyoruz. 3 yıldır yoğun bir ilgiyle karşılaşan ve giderek Türkiye’ye yayılan etkinliğimiz vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin bu çok özel gününü bir kez daha kutluyorum” dedi.

Emekli Öğretmen Selma Çalık da mutluluğunu belirterek, “Bu özel günde bu şekilde hatırlanmak ve ödüle layık görülmek benim için çok gurur verici” diye konuştu.

(Haber: Ebrar Küçükakın)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.