Arda Güler'den yüzleri güldüren gelişme

Arda Güler'den yüzleri güldüren gelişme
İspanya'nın köklü klüplerinden olan Real Madrid takımında ilk yılını sakat geçiren bir türlü yüzü gülmeyen Arda Güler, yaklaşık olarak iki ay sonra ekibiyle beraber ilk kez sahalarda antrenmanlarına başladı.

İspanya Futbol Ligi'nin (LaLiga) 6. haftasında 24 Eylül Pazar günü Atletico Madrid ile büyük bir derbiye çıkacak olan Real Madrid hazırlıkların tam gaz devam ediyor.

Real Madrid'in sabahki antrenman programında ilk olarak jimnastik salonunda kondisyon çalışan futbolcular, daha sonra küçük sahada maç yaparak antrenmanı tamamladı. birbirleriyle oldukça şakalaşan ekip neşeli şekilde mutlu bir profil çizdi

Ekibiyle birlikte salon ve sahadaki antrenmana Arda Güler ve Vinicius Junior'un da katıldığını açıklayan Kralın Takımı, Türk futbolcunun fotoğraflarını da resmi sitesinde yer verdi.

Bir yerde bir kupa varsa biz her zaman bu kupaya talibiz fikriyle hareket eden klüp oyuncu yaşlarını oldukça düşürmüştü. Deneyimli isimlerle beraber gelecek vadeden oyuncuları da transfer eden Madrid klubü oldukça ciddi hazırlık yaparken görüntüleniyor. Türk Milli takımının ve Real Madrid'in Wonder Kid'i Arda Güler ise sakatlıklarından ötürü,Real Madrid ile henüz resmi bir maça çıkamadı. Futbolu kadar kendini de Türk halkına sevdiren Arda'dan en kısa zamanda güzel haberleri tüm Türk halkı bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.