ARENA’NIN BÜYÜSÜ

ARENA’NIN BÜYÜSÜ
Bir kez daha A Milli Futbol Takımını Konya’da konuk eden sporseverler, muhteşem bir geceye daha imza attılar. Ay-yıldızlılar Ukrayna karşısında geriye düşmesine rağmen Konyalı taraftarların desteğiyle maçı çevirerek sahadan 1 puanla ayrılmayı başardı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN  

https://www.pusulahaber.com.tr/arenanin-buyusu-1410g-p18.htm

 

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda Ukrayna ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriye düşen millilerin gollerini 45. dakikada Ozan Tufan ve 81. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu kaydetti. İlk yarıda oldukça vasat bir performans sergileyen Türkiye’yi oyunda tutan kuşkusuz taraftarlar oldu. Büyükşehir Arena’da oynanan dev karşılaşmanın ikinci yarısında taraftarlar desteklerini iyice arttırarak ay-yıldızlılara itici güç verdiler. Türkiye, böylelikle Konya’da yine kaybetmedi.

HİÇ KAYBETMEDİ

Konya, Perşembe gecesi 4. kez A Milli Takıma ev sahipliği yapmanın gururunu yaşadı. Türkiye-Ukrayna maçının oynandığı Büyükşehir Arena’da taraftarların büyük desteği 1 puanın gelmesinde büyük rol oynadı. Daha önce Türkiye’nin EURO 2016 elemelerinde oynadığı Letonya, Hollanda ve İzlanda maçlarına ev sahipliği yapan Konya Arena, 2 galibiyet 1 beraberlik elde etmişti. Milliler, Ukrayna karşısında da yenilmeyerek Konya’daki şansını sürdürdü.

BAYRAKLARLA DONATILDI

Büyükşehir Arena’daki maça futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nın tribünleri karşılaşma öncesi tamamen dolarken, stadı çevreleyen tribünler kırmızı-beyaz renklerle süslendi. Stadın çatısına 45 Türk bayrağı asılırken, seyirciler için de koltuklara 42 bin bayrak bırakıldı.

MUHTEŞEM TARAFTARLAR

Türkiye-Ukrayna maçında tribünleri tamamen dolduran Konyalı futbolseverler, renkli görüntüler oluşturdu. 7’den 70’e tüm taraftarın tribünlerde olduğu karşılaşmada 90 dakika boyunca milli takımla birlikte tek yürek oldular.(Seda Erciş)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.