Arkas Sporlu voleybolcular altyapı sporcularıyla buluştu

Arkas Sporlu voleybolcular altyapı sporcularıyla buluştu
İZMİR (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig Final Etabı ikinci devre maçları için hazırlıklarını sürdüren Arkas Sporlu oyuncular, altyapı sporcularıyla bir...

İZMİR (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig Final Etabı ikinci devre maçları için hazırlıklarını sürdüren Arkas Sporlu oyuncular, altyapı sporcularıyla bir araya geldi.

Örnekköy Tesisleri'nde düzenlenen organizasyona katılan Arkas Sporlu voleybolcular, etkinlikte altyapı sporcularının sorularını cevaplandırdı. Minik sporcular aynı zamanda, voleybolcuların hepsinden tek tek imza alma fırsatı buldu.

Yaklaşık bir saat süren organizasyon sonrası Arkas Sporlu oyuncular ve minik sporcular bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mavi-beyazlı ekip 4 puanla final etabında ilk devreyi, yedişer puana sahip İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Halkbank'ın gerisinde tamamlamıştı.

Arkas Spor, Samsun'da 22-24 Nisan'da oynanacak ikinci devre maçlarında sırasıyla Fenerbahçe, Halkbank ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.