Arkham Knight’ın problemlerini çözecekler

Arkham Knight’ın problemlerini çözecekler
Batman: Arkham Knight için iki firma da seferber oldu!

Sorunlu çıkışıyla bir çok oyuncuyu üzen ve şuan için Steam üzerinden satışlarına ara verilen Batman: Arkham Knight’ın PC sürümü, biran önce stabil hale getirilmek için Nvidia ve Warner Bros’un ellerinde. Videogamer‘a verilen bir yazıda Nvidia temsilcisi, durumu şu şekilde ifade ediyor; “Batman: Arkham Knight’ın PC sürümünün karşılaştığı performans sorunlarının nedenlerini öğrenmek için Warner Bros Games ve geliştirici ekip ile birlikte çalışıyoruz. QA ve mühendislik kaynaklarımızı uygun hale getirdik ve güncellemeler hazır olduğunda sizinle paylaşacağız.”

[1394852906-4]

Warner Bros oyun teknolojileri başkan yardımcısı olan Gary Lake-Schaal ise Steam’de yayımladığı bir yazı ile özür diledi.

“Batman: Arkham Knight’ın PC sürümünde performans sorunlarından mağdur olan herkesden özür diliyoruz.” diyen Gary Lake-Schaal, yayımladığı yazıda şu sözleri de paylaştı; “Sorunları çok ciddiye alıyoruz, sorunların kaynağını belirlerken ve kalite standartlarımızın tatminine ulaşana kadar PC satışlarını durdurma kararı aldık.”, “Müşterilerimize çok değer veriyoruz ve PC platformunda eğlenmeyi seven önemli miktarda oyuncu olduğunun da farkındayız, oyunu PC oyuncularının standartlarına uygun hale getirmek için elimizden gelen her şeyi yapmak istiyoruz.”

Oyundan alınan zevki baltalayan bu tür sorunların bir an önce kaldırılması bizimde dileğimiz. Umarız ki bu sorunlar gerek Warner Bros gerekse diğer firmalar için bir ders niteliğinde olur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.