Arsenal, Yobo'yla Lugano'nun Peşinde

Arsenal, Yobo'yla Lugano'nun Peşinde
İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal, Fenerbahçe'nin gönderdiği Yobo ile Lugano'yu transfer etmek için harekete geçti

Şampiyonlar Ligi'ne Borissia Dortmund yenilgisiyle başlayan ve savunmada sıkıntı yaşayan Arsenal, eski Fenerbahçeli Lugano ve Yobo'ya talip oldu.

WENGER, KADRO DERİNLİĞİ İSTİYOR

Daily Mail'in haberine göre; savunmada Mertesacker ve Koscielny ile yoluna devam eden Wenger'in bu oyuncuların sakatlanma ihtimaline karşı kadro derinliği yaratmak adına bonservisi elinde olan futbolculara yöneldiği belirtildi.



YOBO VE LUGANO İLK SIRADA

Arsenal gözlemcilerinin Diego Lugano ve Joseph Yobo ile kısa süreli sözleşmeler imzalamak için görevlendirildiği belirtilen haberde,Lugano'nun West Bromwich ile Yobo'nun da Norwich takımlarıyla Premier Lig tecrübesi yaşamış olmalarının bu transferlerin gerçekleşme ihtimalini yükselttiği iddia edildi.

SERBEST OYUNCULARLA SÖZLEŞME SERBEST

Premier Lig'de takımlar 1 Eylül'de transfer sezonu kapanmış olmasına rağmen serbest oyuncularla hala sözleşme imzalayabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.