Asgd'de Erdoğan Dördüncü Kez Başkan

Asgd'de Erdoğan Dördüncü Kez Başkan
- Anadolu Spor Gazetecileri Derneği 11. Olağan Büyük Genel Kurulunda, İbrahim Erdoğan yeniden başkanlığa getirildi


BURSA (AA) - Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) 11. Olağan Büyük Genel Kurulunda, İbrahim Erdoğan dördüncü kez başkanlığa seçildi.

Bursa'da bir otelde yapılan genel kurula, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Menderes Demir ve Basın Yayın ve Enformasyon Şube Müdürü Ali Fuat Gölbaşı ile Türkiye'nin dört bir yanından gazeteciler katıldı.

Genel kurul öncesinde, Türk sporuna hizmet edenler ile dernek kurullarında görev yapanlara hizmet ödülleri verildi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Karaca'nın divan başkanlığını yürüttüğü genel kurulda, seçimler sonrasında mevcut yönetim güven tazeledi.

İbrahim Erdoğan başkanlığındaki yönetim kurulu, Yüksel Baysal, Muharrem Esen, Yavuz Navruz, Halil Öztürk, Ömer Aydoğdu, Oktay Öztürk, Ahmet Akhan, Mustafa Boz, Muhterem Çakır, Mehmet Duman, Mesut Yıldız, Akif Çelik, Osman Semih Gülen ve Onur Genç'ten oluşuyor.


- "Her genel kurul, bir Anadolu şöleni"


ASGD Genel Başkanı Erdoğan, genel kurulun ardından yaptığı konuşmada, Anadolu'daki basın emekçilerinin güç koşullarda zoru başardıklarını söyledi.

Derneğin de güçlü bir yapısının bulunduğunu aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:

"Her genel kurul, bir Anadolu şöleni şeklinde geçiyor. Bu birlik ve beraberlik sürdüğü müddetçe çözülemeyecek sorunumuz yoktur. Ülkemizin birlik ve dirliğinin güvencesi de Anadolu insanının bu güzel özelliğinde yatıyor. Üç yılda bir yapılan genel kurullarımızda ne mutlu ki tam anlamıyla bir Türkiye fotoğrafı oluşuyor. Ülkemizin pek çok şehrinden ilimize gelen meslektaşlarımız, hem mesleki sorunlarını değerlendirip çözüm yolları arıyor hem de dostluklarını, birlik ve beraberliklerini perçinliyor."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.