Aşikar’dan personeline iftar

Aşikar’dan personeline iftar
Aşikar’dan personeline iftar

Aşikar Eğitim Kurumları, gelenekselleştirdiği iftar yemeğinin dördüncüsünü Yıldız Köşkü Restaurantta verdi. İftar yemeğine, Aşikar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Arıkan, Genel Müdür Dr. Ahmet Gökhan Arıkan, çalışanlarla birlikte eşleri, öğretmenler ve misafirleri katıldı.

Aşikar Eğitim Kurumlarının iftar yemeğinde konuşan Aşikar Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı ve Birkent Ses Dershanesi Kurucu- Müdürü Fatma Arıkan iftara katılanlara teşekkür ederek, “Aşikar Eğitim Kurumları olarak ilk faaliyet alanımız Birkent Ses Dershanesi oldu. Dershanemiz Konya’da ilk SBS’yi yapan dershanedir. Konyalıların desteğiyle büyüdük ve bugünlere geldik. İkinci faaliyet alanımız Tusem(Tıpta Uzmanlık Sınavı Eğitim Merkezi), üçüncü faaliyet alanımız ise Deulcom İnternational’dır(Yabancı Dil ve Kariyer Eğitim Merkezi) bundan sonraki süreçte deneyimimiz ve birikimimizle eğitim sektöründeki hizmetlerimiz özel  okul ile devam edecektir. İftarımıza katıldığınız için hepinizi teşekkür ediyorum” dedi.  

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.