Asistanlar Yarışmasının Birincisi "Gülhane" Oldu

Asistanlar Yarışmasının Birincisi "Gülhane" Oldu
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı, "Asistanlar Yarışıyor" yarışmasında birinci oldu

ANKARA (AA) - Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı, "Asistanlar Yarışıyor" yarışmasında birinci oldu.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği tarafından Antalya'da düzenlenen "39. Türk Ulusal Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Kongresi", 40 eğitim araştırma ve üniversite hastanesinin katılımıyla yapıldı.

Kongre kapsamında düzenlenen ve her hastaneden ikişer asistanın katıldığı "Asistanlar Yarışıyor" bilgi yarışmasında, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı birinciliği elde etti.

Yarışmada, Gazi Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı ikinci, Kocaeli Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalları üçüncülüğü paylaştı.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Gülhane Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Gerek'i ve eğitim kadrosunu kutlayarak, üniversiteye bilimsel katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.