Aşkları Tescillendi!

Aşkları Tescillendi!
Birlikte yer aldıkları projelerin ardından aşk yaşadığı söylenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen aşk iddialarını reddediyordu. Önceki gün bir avmde görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in ne söyleyeceği merak ediliyor

Birlikte yer aldıkları projelerin ardından aşk yaşadığı söylenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen aşk iddialarını reddediyordu. Önceki gün bir avm'de görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in ne söyleyeceği merak ediliyor. Aşkları tescillendi!

AŞKLARI TESCİLLENDİ!

Güzel oyuncu Fahriye Evcen ile yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ilk kez Çalıkuşu dizisinde bir araya gelmişlerdi. Çalıkuşu dizisinin ardından Burak Özçivit ile Fahriye evcen'in aşk yaşadığı iddia ediliyordu.

İddialara sessiz kalan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, sonrasında Bodrum'da bir film projesinde yine bir araya geldi. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen aşk dedikodularını kabul etmemiş fakat yorumda yapmamışlardı.



Ünlü oyuncu Burak Özçivit ve Fahriye Evcen önceki gün Anadolu yakasındaki bir AVM'de hayranları tarafından görüntülendi. 

Bir ayakkabı mağazasında görüntülenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen samimi şekilde görüntülendi. Çiftin bu görüntülerden sonra aşk iddialarına ne yanıt vereceği merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.