ASO Başkanı Özdebir:

ASO Başkanı Özdebir:
"Vergiler, devletin halka hizmet sunabilmesi, kamu harcamalarını karşılama ve kendinden beklenen görevleri yerine getirebilmesi noktasında önemli bir yere sahip"

ANKARA (AA) - Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, vergilerin, devletin halka hizmet sunabilmesi, kamu harcamalarını karşılaması ve kendinden beklenen görevleri yerine getirebilmesi açısından önemli olduğunu belirtti.

ASO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütcü, Özdebir’i Vergi Haftası nedeniyle makamında ziyaret etti.

Verginin önemine vurgu yapan Özdebir, "Vergiler devletin halka hizmet sunabilmesi, devletin kamu harcamalarını karşılama ve kendinden beklenen görevleri yerine getirme noktasında önemli bir yere sahip. Vergi konusunda yaptırımlara gerek kalmadan tüm vatandaşların duyarlı olması gerekir'' ifadelerini kullandı.

Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütcü de vergi idaresinin çalışmaları hakkında bilgi vererek, Vergi Haftası nedeniyle düzenledikleri etkinlikleri sivil toplum örgütleriyle paylaştıklarını aktardı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.