Asrın felaketinden yaralı kurtuldu, trafik kazasında can verdi

Asrın felaketinden yaralı kurtuldu, trafik kazasında can verdi
Geçtiğimiz Şubat ayında meydana gelen ve ‘asrın felaketi’ olarak yorumlanan Kahramanmaraş depreminde enkazdan yaralı olarak çıkarılan ve ailesiyle birlikte Aksaray’a yerleşen yaşlı kadın, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti

Kahramanmaraş depreminin ardından çocuklarıyla birlikte Aksaray’a yerleşen 76 yaşındaki Saadet Ataç, market alışverişi yaptıktan sonra yolun karşısına geçmek isterken 22 yaşındaki Yaşar Özer Y.’nin kullandığı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı.

trafik-kazasi-1.jpg

Çarpmanın etkisiyle aracın kaputunun üzerine çıkan ve daha sonra yere düşerek metrelerce sürüklenen kadın ağır yaralanırken marketten aldığı ürünler yola savruldu. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı yaşlı kadın ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaşlı kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

trafik-kazasi-3-001.jpg

DEPREMİN ENKAZINDAN YARALI KURTARILMIŞTI

Kazanın ardından canlandırma ünitesinde tedavi altına alınan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Saadet Ataç'ın depremzede olduğu öğrenildi. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan kadının, oğlu tarafından enkaz altından çıkarıldığı ve tedavisinin ardından oğlu ve kızı ile Aksaray'a yerleştiği öğrenildi. Yaşlı kadının ailesi 9 ay sonra annelerinin ikinci acısını yaşadı. Olay yerin gelen yaşlı kadının kızı, sürücünün yakınlarıyla tartıştı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.