Ataşehir'de balkon hırsızlığı: Motosikletli halıları kaçırdı

Ataşehir'de balkon hırsızlığı: Motosikletli halıları kaçırdı
Ataşehir'de motosikletli bir şahıs, bir apartmanın birinci katındaki evin balkonuna asılı halde bulunan halıları çaldı.

Ataşehir'de motosikletli bir şahıs, bir apartmanın birinci katındaki evin balkonuna asılı halde olan halıları çaldı. Hırsızlık anları ise başka bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, Ataşehir'de Kayışdağı Mahallesi, Güler Sokakta geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletle cadde üzerinden geçen kimlik bilgileri henüz tespit edilemeyen erkek bir şahıs sokak üzerinde bir apartmanın birinci katında kuruması için balkona asılmış halıları çaldı. Şahsın hırsızlık yaptığı anlar ise başka bir binanın güvelik kamerasına anbean yansıdı. Kuruması için balkona astığı halıları yerinde olmadığı gören ev sakini, halılara ne olduğunu öğrenmek için güvenlik kamerasına bakınca, motosikletli bir erkek şahıs tarafından çalındığını tespit ettiler.

Durumun Emniyet ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili inceleme başlattı.

Mahalle sakinlerinden Selma Harmancıoğlu, "Olay gece 12.00 gibi oldu. Ben kameradan gördüm. Halıları çekiyor motosiklete koyuyordu. Yağmur yok diye balkona asmıştı, almamış demek gece içeriye, 3-4 tane halısı gitmiş" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.