Uğur Özteke

Uğur Özteke

Atatürk Caddesi ile Alaeddin Tepesi’nin iptal edilen trafik ışıkları

Atatürk Caddesi ile Alaeddin Tepesi’nin iptal edilen trafik ışıkları

Yine bir şehrin sorununu, yine sizden, yine içten gelen bir feryadı çeken bir şehir insanının Arif Bey’in kaleminden ve çektiği fotoğraflarla ilgililere takdim ediyoruz.

Bakın Arif Bey ne diyor;

“Muhterem Uğur abi

Yazılarınızı yakından takip etmeye çalışan birisiyim. Gerçekten güzel Konya’mızın sorunlarına ve güzelliklerine öyle güzel değiniyorsunuz ki; biz okurlar bazı sorunlarımızı gerekli mercilere değil size iletmenin daha uygun olduğunun kanaatini taşıyoruz.

Gelelim benim şikayetime;

Belediyemiz sağ olsun Konya'mız için çalışıyor. Alaaddin çevresindeki tramvay raylarında yapılmakta olan yenileme çalışmaları malumunuz. Ancak Atatürk Caddesi ile Alaaddin tepesinin yol güzergâhının kesiştiği noktada trafik ışıklarının iptal edilmesinin sebebi ne?

foto-1-046.jpgfoto-2-050.jpgfoto-3-025.jpgfoto-4-010.jpg

Allah aşkına bu insanlara bu zulüm niye?

Zaten yollarımız dar. Sürücülerin birbirlerine saygısı yok diyebiliriz. Kimse kimseye yol vermemek için elinden geleni yapıyor. Orada trafik sürekli kilitleniyor. Belediye otobüsleri bir taraftan, dolmuşlar bir taraftan tam bir keşmekeş. Birde o trafik ışıklarının iptal edilmesi bu trafik keşmekeşinin üzerine tuz biber ekiyor. Hele hafta sonları tam bir rezalet, sizden ricam bu konuya köşenizde yer vermeniz.

Saygılar sunar, şimdiden ilginize teşekkür ederim.”

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

İyi güne aldanıp dostlarım var sanırsın, Unutma! Gerçek dostu, kötü günde tanırsın.

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Trafikte sabırlı öğrenmeyi becerebildiğimiz zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR