Atatürk'ün Serik'e gelişi anısına satranç turnuvası

Atatürk'ün Serik'e gelişi anısına satranç turnuvası
Organizasyon ödül töreniyle sona erdi


ANTALYA (AA) - Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Serik ilçesine gelişinin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen satranç turnuvası sona erdi.

Serik Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliğinde, belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen ve iki gün süren etkinliğe, 165 sporcu katıldı.

Turnuvada, 7-10 yaş kategorisinde Çağatay Büber birinci, Reyyan Nur Duman ikinci, Mustafa Enes Yıldız üçüncü oldu. 11-14 yaş kategorisinde de Ömer Tuğra Büyükbıyık birinciliği, Tolga Cansız ikinciliği, Ahmet Furkan Öztürk üçüncülüğü kazandı. 15 yaş üzeri kategoride ise Kamil Keskin birinciliği, Ali Yılmaz ikinciliği, Sait Malacı üçüncülüğü elde etti.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen verdi. İlkokul üçüncü sınıf öğrencisi Reyyan Nur Duman'a ayrıca en başarılı sporcu madalyası verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.