Ahmet Çapanoğlu

Ahmet Çapanoğlu

Ateşiniz söndü mü?

Ateşiniz söndü mü?

Ekmek almaya giden çocuğun velileri olan sanatçı müsveddeleri, tatmin oldunuz mu?

Hayatı durdurma çağrılarınız sonucu, hayatını kaybettirdiğiniz devletin savcısının tetikçisi oldunuz. Katil arıyordunuz ve ben size 15 gün önce “katili aramayın, aynaya bakın, katilin kim olduğunu göreceksiniz” demiştim.

İşte azmettiriciler, vatan haini provokatörler! Terörist gurubun taşeron ekran tetikçileri.  “Berkin için hayatı durdurun” dediniz, 2 hafta sonra teröristler Savcı'nın hayatını durdurdu! Siz ve sizin gibi yandaş medya provokatörleri, doğan sonuçtan o kadar memnunsunuz ki, sokaklara dökemediniz, hayatı durduramadınız ama bir ailede ki drama neden oldunuz. Berkin dediğiniz dhkp-c ye militan olarak hazırlanan çocuk, ekmek almaya gitmiyordu, evine ekmek de götürmeyecekti. Cebine doldurulmuş patlayıcıları devletin polisine fırlatacaktı. O çocuğun da vebali sizde.

Sizin kışkırtmalarınız sonucu, vatanı ve milletine hizmet aşkıyla çalışan, evindeki çocuklarına ekmek götürme sevdasında olan insanın katili oldunuz.

Ne kadar mutlusunuz? Haydi, kutlamanızı yapın ve ortaya yeni videolar çıkartıp yeni hedefler gösterin, sanatçı müsveddesi olan azmettirici vatan hainleri.

Ateşiniz söndü mü?

Umarım sönmüştür.

Ateşiniz sönmüştür ama, ateşi düşürdünüz bir eve. Hukuka ateş düşürdünüz. Bir evden öte vatana ateş düşürdünüz, gezi zekâlı demokratlar.

Dün Berkin’i teröre kurban gitti diye savunuyordunuz, bugün neredesiniz. Azmettiricisiniz ya!

Sen Mister, bu katillerin alnından öpmeye meraklıysan durma, öğündüğün yiğitlerini yaşarken öpmediysen, ölülerini öp.

Ya sen yıllarca kendisini vatanperver, Müslüman gösteren peruklu münafık. Sen de kan kusmak, kan üzerinden nemalanarak safını belli eden gezi zekâlı Asım. Sen de çıkıyor terörist diyemiyor, “dhkp-c savaşçıları” diyorsun. “Berkin Elvan’ın hesabını sormak için şu anda Çağlayan adliyesinde eylemde!” diyecek kadar hainleşiyor, katilleri eylemci, teröristleri savaşçı göstererek göz boyamaya devam ediyorsun. İçinden geçenler ve maksadın anlaşıldı, bayramın olsun.

İşte sizin adalet anlayışınız adliyeyi basıp, adalet dağıtıcıyı katlettirmek oldu.

Haydi kutlayın, kutlamanıza devam edin.

Unutmayın!

Allah’ın da bir hesabı var. Mazlumun ahı yerde kalmaz.

Unutmayın!

İtler çöpte, şehitler cennettedir.

Mekânın cennet olsun Mehmet Selim Kiraz…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Ahmet Çapanoğlu Arşivi
SON YAZILAR