Emre Tanrıver

Emre Tanrıver

Atıcı ve tutucu

Atıcı ve tutucu

“Bir takımın başarılı olması için atanın ve tutanın iyi olması lazım. Marica’nın istatistiklerine bakınca iyi bir atıcı olduğunu söyleyemem. O yüzden izleyip görmek gerekiyor. Tutucu konusuna gelirsek, işte film orda kopuyor. Takım istediği kadar iyi olsun, yıldız isimler olsun, kalecin iyi olmadıktan sonra geri kalanların hiç bir önemi yok. ‘İyi bir kaleci kötü bir takımı ligde tutabilir ama kötü bir kaleci iyi bir takımı ligde tutamaz.’ Ve ne yazık ki Konyaspor’un henüz iyi bir kalecisi yok!”

Sezon başlamadan önce yazdığım “ŞŞŞT, SAKİN OLUN!” başlıklı yazımdan alıntı yaparak başlamak istedim bu sefer. Bursaspor maçında iyi bir atıcımız ve tutucumuz olmadığı için kaybettik.

Marica’yı çok az izledik, beğenmedik ve aylardır sakat. Rangelov yolcu, Hasan Kabze tek başına yetmez, Belec takımda şu an kötünün iyisi konumunda. Orta sahanın ortasına yaratıcı bir oyuncu lazım. Aykut Kocaman sabırla transfer bekliyor. Biz de bekliyoruz. Taraftar da bekliyor. Herkes sabırla bekliyor. Fakat sabırlar artık taşmak üzere. “Aciz yönetim” tezahüratları inşallah uyandırır yönetimi.

Söyleyeceklerim bu kadar. İyi günler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Emre Tanrıver Arşivi
SON YAZILAR