Atiker Konyapor yönetimi demokrasi yürüyüşüne katıldı

Atiker Konyapor yönetimi demokrasi yürüyüşüne katıldı
Atiker Konyapor yönetimi demokrasi yürüyüşüne katıldı

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, İkinci Başkan  Fatih Yılmaz, Başkan Yardımcıları Güven Öten, Basın Sözcüsü  Ahmet Baydar, Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Parmak ve Genel Müdürü Muhammed Ak'ın katılımı ile  bir basın açıklaması yaptı.

Açıklama sonrasında Atiker Konyaspor yöneticileri  Zafer Meydanı'ndan, Mevlana Türbe önü'ne kadar devam eden 'Demokrasi ve milli iradeye destek yürüyüşü' yaptı.

Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı  Ahmet Şan, yürüyüş sırasında uzun süre dev Türk bayrağını taşıdı. Meşaleler ve tekbirlerle Mevlana Meydanı'na gelen kalabalık gruba Atiker Konyaspor Başkanı  Ahmet Şan kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Başkan Şan  "15 Temmuz gecesi yaşananları bu millet asla unutmayacak. Bu milletin o gece vatan hainlerine karşı canı pahasına ortaya koyduğu destansı mücadeleyi de tüm dünya unutmayacak. Burada her türlü siyasi görüşe mensup binlerce arkadaşımı görüyorum. Mesele vatan ve devletin bekası olunca bir araya gelen milyonları gördükçe gururlanıyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Aziz şehitlerimize bu vesileyle bir kez daha rahmet diliyor, demokrasi ve milli irade yürüyüşüne katılan bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.