Atiker Konyaspor bayramlaştı

Atiker Konyaspor bayramlaştı
Atiker Konyaspor’da geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. 

Atiker Konyaspor’da geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. 
Kayacık Tesisleri'nde Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz ve yöneticiler, Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, antrenörler, futbolcular ve kulüp personeli ile bayramlaştı.
Bayramlaşma programında konuşan Kulüp Başkanı Fatih Yılmaz, “Bayramlar bizim için birlik beraberliğin ve dayanışmanın en önemli günleri. Bir bayramı daha sizlerle birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Farklı dinlere mensup oyunculardan kurulu bir ekibimiz var. Burada hep birlikte bulunmanın ve bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizin bayramını kutluyorum. Sezona iyi başladık. İlerleyen haftalarda bunu sonuçlara da yansıtarak daha iyi yerlerde olacağız. Bu konuda teknik heyetimize ve sizlere güvenimiz tam” dedi.

20170904aw163099_03.jpg

“Gecikse de başarılı sonuçlar bir gün mutlaka gelecektir”
Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay, oyunculardan şimdiye kadar saha sonuçlarından çok verilen mücadeleyi önemsemelerini istediklerini belirterek, “Bunu da geride kalan haftalarda gösterdiler. Her ne kadar onlar sizinle çalıştıkları için şanslı iseler siz de onlar gibi karakterli oyuncularla çalıştığınız için bir o kadar şanslısınız. Yetenek herkese göre farklıdır ve tartışılabilir. Gecikse de başarılı sonuçlar bir gün mutlaka gelecektir. Yeter ki anlayışımızdan ayrılmadan devam edelim. Bu dönemde oluşturulan böyle sağlam ve karakterli yapıları bulmak zor” diye konuştu.
Konuşmaların ardından şeker ve tatlı ikram edilen teknik heyet ve oyuncular yöneticilerle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.