Atiker Konyaspor, hedefine ulaşmak istiyor

Atiker Konyaspor, hedefine ulaşmak istiyor
Basın Sözcüsü Erhan Gökmen: “Sezonun ikinci yarısına hedeflediğimiz puan aralığında girmek istiyoruz”
 Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, sezonun ikinci yarısına hedefledikleri puan aralığında girmek istediklerini söyledi. 
Konyaspor resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Konyaspor Basın Sözcüsü Erhan Gökmen, Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta kapanış maçında Osmanlıspor gibi güçlü bir rakiple oynadıkları maçtan 1 puan çıkardıklarını hatırlatarak, “Kazanabilseydik üst sıralara biraz daha yaklaşmış olacaktık. Ne yazık ki maç sonunda istediğimiz sonucu elde edemedik. Son dakikalarda bulduğumuz gol bizleri heyecanlandırdı ama sonuç değişmedi. Takımımız esasında son derece istekli, arzulu başladığı bir müsabakada talihsiz bir gol sonrasında uzun süre geride götürdü. Özellikle yediğimiz golden sonra ikinci yarının başına kadar sıkıntılı bir süreç yaşadık ama futbolcularımız önce farkın açılmasını önlediler, sonra beraberlik golünü kaydederek sonuca ortak oldular” dedi.
 
"Kaybetmediğimiz için mutluyuz"
Erhan Gökmen, kazanmaları gereken bir maçı kaybetmedikleri için mutlu olduklarını belirterek, taraftarın önümüzdeki dönem çok daha güçlü bir takım izleyeceğini vurguladı. Gökmen sözlerini şöyle sürdürdü:
“İki haftadır kazanıyorduk. Bu açıdan serinin devam edebilmesi için son derece önemli bir karşılaşmaydı bizim için. Çünkü Konyaspor kazanma alışkanlığını elde ettiği dönemlerde kendine güvenen oyun tarzıyla neler yapabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. O açıdan bakıldığında kazanmamız gereken bir maçtı ama yine de kaybetmediğimiz için mutluyuz. Şimdi tek düşüncemiz sezonun ikinci yarısına hedeflediğimiz puan aralığında girebilmek. Taraftarlarımız müsterih olsunlar önümüzdeki dönemde çok daha güçlü bir takım izleyecekler. Bunun için çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz.”
Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacak maçın ardından yine hayati önem taşıyan bir başka mücadele için Alanyaspor deplasmanına gideceklerini ve bu karşılaşmadan istedikleri sonucu alacak güçte olduklarını dile getiren Erhan Gökmen, "Zor bir deplasmana çıkıyoruz. Ama takımımıza güvenimiz sonsuz. İyi bir sonuçla evimize döneceğimizi düşünüyorum. Konyaspor bu sezon yine ligin en sıra dışı takımlarından biri olacaktır" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.