Atiker Konyaspor moralli başladı

Atiker Konyaspor moralli başladı
Bir günlük izin sonrasında yapılan antrenmanla hazırlıklarına başlayan Konyaspor'da futbolcuların oldukça moralli olması dikkat çekti

29 Ekim Pazar günü iç sahada Süper Lig’in 10.hafta maçında Osmanlıspor’u konuk edecek Atiker Konyaspor, bir günlük izin sonrasında yapılan antrenmanla hazırlıklarına başladı.

Kayacık Tesisleri'nde Alt Yapı Koordinatörü Cihan Önal, Alt Yapı Kondisyoneri Önder Yurtgüven, Performans Antrenörü Ertekin Uluer ve Alt Yapı Kaleci Antrenörü Yunus Emre Sürmeligöz gözetiminde gerçekleşen antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.

Saha içerisine kurulan parkurlarda koordinasyon çalışması yapan oyuncular daha sonra iki gruba ayrılarak dönüşümlü olarak topla ve topsuz olarak oyunlar oynadı.

kny_2873.jpg

.

Kayserispor maçında ilk 11’de forma giyen oyuncular tesislere geçerek aktif dinlenme yaparken, diğer oyuncular çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.