Atiker Konyaspor sezona galibiyetle başlamak istiyor

Atiker Konyaspor sezona galibiyetle başlamak istiyor
Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olacak olan Atiker Konyaspor sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Atiker Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Baydar kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada Çaykur Rizespor ile yeni sezona başlayacak olan yeşil-beyazlı takımın sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağına inandığını söylerken, satışa çıkan kombine kartlara büyük ilgi gösteren ve yaklaşık 30 bin kombine kart satın alan taraftarlara teşekkür etti.
Açıklamasına “2016-2017 sezonunun başta kulübümüze ve rekabet içerisinde olduğumuz rakiplerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” sözleriyle başlayan Ahmet Baydar, “Dileğimiz tabi ki de futbolun ön plana çıktığı ve saha içerisindeki güzel oyunun konuşulacağı, sakatlıktan uzak iyi bir sezon olması. Bunun için en büyük görev tabi ki de futbolun içerisindeki önemli unsurların başında gelen kulüplerimize düşüyor. Bu sezon tüm kulüplerimizin içerisinden geçtiğimiz hassas dönemi de göz önünde bulundurarak bunun için ellerinden geleni yapmaları camiaları adına bir borç olarak gözüküyor” dedi.
İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini sözlerine ekleyen Baydar, “İskeleti korunan ve yapılan takviyelerle güçlenen kadromuzla iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Sezona iyi bir sonuçla ve moralli başlamak adına deplasmanda oynayacağımız maça büyük önem veriyoruz. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. Rize’den alacağımız galibiyetle iyi bir başlangıç yaparak ve devamını da getireceğimize inancımız tam” diye konuştu.
Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, sezonluk kombine kartlara büyük ilgi gösteren ve 16 Ağustos itibariyle sona eren satışlarda yaklaşık 30 bin rakamına ulaşılmasını sağlayan taraftarlara da teşekkür ederek, “Onların desteğiyle takımımızın yaptığı işler ortada. İnşallah aynı birlik beraberliği bu sezonda devam ettirerek önemli işlere imza atacağız. Taraftarlarımızın takımımızı yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.